Veelgestelde vragen

Waar ligt Buitenplaats Syon?

Buitenplaats Syon ligt aan de buitenrand van RijswijkBuiten, in het verlengde van de singel ‘Terras van Sion’. Buitenplaats Syon is wonen op een historische plek. Het wordt een groen en waterrijk eiland. Direct aan het park en omringt door water.

Wat is de fasering?

De woningen worden gefaseerd verkocht en gebouwd.

Fase 1: 25 Herenhuizen [in verkoop, bijna uitverkocht!]

Fase 2: 16 Appartementen [in verkoop]

Fase 3: 25 Herenhuizen [7 november start de Pre-Sale]

Zijn de woningen en appartementen energieneutraal?

Alle woningen en appartementen in Buitenplaats Syon hebben een EPC-waarden van 0 (of lager). Dit valt in energielabel met categorie A.

Hoe ziet het park eruit?

Voor de ontwikkeling van het park is een participatieproces doorlopen waarbij volop gebruik is gemaakt van de kennis en ervaring van de huidige bewoners van RijswijkBuiten. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat in zo’n nieuwe wijk een plek wordt gecreëerd waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Waardevolle kennis die wonen in Buitenplaat Syon nog extra bijzonder maakt.

In het park zullen gedurende het gehele jaar activiteiten plaats kunnen vinden. Daarin past ook het jaarlijks gebruik door de Oranjevereniging. In het lopende participatie proces zullen ook de nieuwe bewoners betrokken worden, omdat zij straks mede gebruikers worden van het park.

Op de impressies van de woningen is de inrichting van het park (openbaar gebied) meegenomen. De impressies zijn slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het ontwerp van het openbaar gebied is nog niet definitief. Wijzigingen in het openbaar gebied kunnen zich voordoen.

Hoe ziet de straat eruit?

Op de impressies is de inrichting van de straten (openbaar gebied) meegenomen. De impressies zijn slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het ontwerp van het openbaar gebied is nog niet definitief. Wijzigingen in het openbaar gebied kunnen zich voordoen.

Waarom heb ik een account nodig?

Heeft u belangstelling voor wonen in Buitenplaats Syon?

Maak dan vrijblijvend een account aan op de website. De voordelen van het hebben van een eigen account zijn onder andere:

• Dat u automatisch als eerste op de hoogte wordt gebracht van updates en laatste ontwikkelingen.
• Dat u via uw account digitaal zich kunt inschrijven op een woning in Buitenplaats Syon fase 3.

Fase 3: Wat zijn de oppervlakten van de woningen?

De woningen zijn ruim en compleet met een oppervlakte van 150 m2 tot en met 184 m2. De woningen hebben 3 of 4 slaapkamers op de 1e verdieping en elke woning heeft een extra slaapkamer (met dakkapel) op de 2e verdieping.

 

Fase 3: Waar kan ik de verkooptekeningen inzien?

De verkooptekening kunt u downloaden vanaf de website in menubalk Herenhuizen -> downloads fase 3.

Fase 3: Zijn de woningen compleet met badkamer en toilet?

De woningen in Buitenplaats Syon zijn zeer compleet. Elke woning in fase 3 heeft een compleet afgewerkte badkamer met Villeroy & Boch sanitair. Elke badkamer heeft standaard een ligbad.
Tevens heeft elke woning twee separate toiletruimten.

Fase 3: Zijn de woningen compleet met keuken?

De woningen in Buitenplaats Syon zijn zeer compleet. Elke woning in fase 3 is inclusief luxe keuken. De keuken is voorzien van een graniet werkblad en uitgerust met Siemens apparatuur: combi magnetron, koelkast met vriesvak en een vaatwasmachine.
De hoekkeukens (woningtype A2, B2,  C en D) hebben een inductiekookplaat met schouw. De kookeilanden (woningtype A1, B1, B3) hebben een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit.

Fase 3: Hoe ziet het aankooptraject eruit?

Voor informatie over het aankooptraject verwijzen wij naar de flyer ‘Aankooptraject fase 3’. In deze flyer laten wij zien welke stappen u gaat nemen en welke spelregels er gelden bij het kopen van een huis in Buitenplaats Syon fase 3.

De flyer ‘Aankooptraject fase 3’ is te downloaden de website in menubalk Herenhuizen -> downloads fase 3.

Fase 3: Waar kan ik mij inschrijven?

Wilt u in aanmerking komen voor één van de Herenhuizen in Buitenplaats Syon fase 3? Volg dan de stappen uit het aankooptraject.

De flyer ‘Aankooptraject fase 3’ is te downloaden de website in menubalk Herenhuizen -> downloads fase 3.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de makelaars.

Fase 3: Wanneer start de bouw?

Het moment van de start bouw is afhankelijk van het behalen van de opschortende voorwaarden in de Koop-/ en Aannemingsovereenkomst. De kopersadviseur van het project zal de kopers informeren zodra dit moment bekend is. Dura Vermeer verwacht in derde kwartaal 2020 te kunnen starten met de bouw van fase 3. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Fase 3: Wanneer is de oplevering?

De contractuele bouwtijd is 250 werkbare werkdagen (ongeveer anderhalf jaar). De oplevering is afhankelijk van het weer, capaciteit bij leveranciers en werkzaamheden derden (zoals nutspartijen). Bij een voorspoedige bouw verwacht Dura Vermeer circa anderhalf jaar te bouwen. Als in derde kwartaal 2020 wordt gestart met de bouw van fase 3 dan worden de eerste woningen in tweede helft van 2021 opgeleverd. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Fase 3: Wat is de zon oriëntatie van de achtertuin?

De zon oriëntatie is per woningtype verschillend. In de koopsommenlijst van fase 3 is de oriëntatie van de achtertuin opgenomen. Op de verkooptekening van de situatie is een noordpijl met een zondiagram opgenomen. De verkooptekening kunt u downloaden vanaf de website.

Fase 3: Waar kan ik parkeren?

Type A1, B1 en B3 hebben één privé parkeerplaats in het openbaar gebied en een tweede privé parkeerplaats op het eigen kavel (in de zijtuin).

Type A2 en B2 hebben twee privé parkeerplaatsen in het openbaar gebied.

Type C en D hebben één privé parkeerplaats in het openbaar gebied.

De privé parkeerplaatsen in het openbaar gebied zijn mandelig terrein. In het openbaar gebied zijn nog meer parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers.