Fase 2: appartementen (binnenkort in verkoop)

Midden in het park van Buitenplaats Syon verrijst het statige appartementengebouw ‘Het Buitenhuys’.

De karakteristieke bouwstijl verwijst naar het rijke verleden, toen in de 17e eeuw rijke stedelingen buitenplaatsen voor zichzelf gingen bouwen om zich te kunnen ontspannen en te genieten van het leven. Fraaie tuinen en waterpartijen onderstreepten de allure van het luxueuze herenhuis. Ook Het Buitenhuys krijgt een rondom een fraaie siertuin. Het Buitenhuys zal aan deze historische locatie weer zijn vroegere grandeur, luxe en allure teruggeven.

In Het Buitenhuys komen 16 luxe appartementen.

BEGANE GROND
Op de begane grond komen 2 appartementen (type A en B) van circa 153 en 162 m2.
Elk met drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een walk-in kast en een en-suite badkamer. Tevens is er een tweede badkamer aanwezig voor kinderen of gasten. Het appartement heeft zowel aan de voorzijde (aan de oprijlaan) als achterzijde (aan het park) een ruim terras van elk 22m2. De living is royaal (60 of 70 m2) met kookeiland. Er is ook voldoende bergruimte aanwezig.

VERDIEPING 1 t/m 3
Op de verdiepingen (1 t/m 3) komen 2 verschillende type appartementen (C/D en E/F).
Aan de achterzijde (aan het park) liggen twee appartementen type E en F. Deze appartementen hebben een oppervlakte 150 m2, met ruime living van 65 m2 en drie slaapkamers.
Aan de voorzijde (aan de oprijlaan) ligt type C en D. Dit appartement heeft een oppervlakte 108 m2, met ruime living van 50 m2 en twee slaapkamers.

PENTHOUSE
Op de hoogste verdieping (4e) komen twee penthouses (G en H) van circa 185 m2.
De living van 65 m2 grenst aan grenst aan twee dakterrassen van elk 22m2. Er is een aparte vleugel voor de hoofdslaapkamer met walk-in kast en en-suite badkamer. Voor de gasten en/of kinderen is er een andere vleugel, met twee ruime slaapkamers en tweede badkamer.

Alle appartementen zijn voorzien van een kookeiland met hoge kastenwand en een compleet afgewerkte badkamer(s) en toiletruimten.