Inschrijfformulier ‘Voorrangskandidaat fase 3’ staat online

Sinds vanochtend (1 november) is het inschrijfformulier ‘Voorrangskandidaat fase 3’ beschikbaar gekomen in uw account. In de aankomende week heeft u de gelegenheid om het formulier in te vullen. Een volledig ingevuld inschrijfformulier is nodig voor het kennismakingsgesprek bij NEXTHome.

Op dit moment kunt u echter nog geen afspraken maken. Op het Pre-Sale event is het voor het eerst mogelijk om een afspraak in te laten plannen.

Pre-Sale event  –  7 november 18.00u tot 19.30u
Op donderdag 7 november start de Pre-Sale van Buitenplaats Syon fase 3. U kunt op het event een kennismakingsgesprek aanvragen bij NEXTHome. Afspraken worden ingepland op volgorde van binnenkomst.

Het Pre-Sale event wordt gehouden tussen 18.00 – 19.30 uur in het Informatiecentrum RijswijkBuiten (van Rijnweg 3B). De makelaars, ontwikkelaars en hypotheekspecialisten van NEXTHome zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Wat: Start Pre-Sale fase 3
Wanneer: 7 november 18.00-19.30uur
Waar: Informatiecentrum RijswijkBuiten (van Rijnweg 3B)

Aankooptraject 
Voor de aankoop van een woning dient u de volgende 4 stappen te doorlopen. 
Het verkoopteam hanteert strikt de data en tijden benoemd bij de stappen. Het is dus niet mogelijk om vóór 7 november 18.00 uur een afspraak in te plannen. Eerder bellen naar het verkoopteam of NEXTHome heeft geen zin, er worden geen afspraken ingepland.

Stap 1: Registreren
Maak vrijblijvend een account op de website.
Deze stap heeft u al afgerond.

Stap 2: Invullen inschrijfformulier
Vul het inschrijfformulier ‘Voorrangskandidaat fase 3’ in op uw account. 
U kunt echter nog geen afspraak maken.

Stap 3: Afspraak maken Kennismakingsgesprek

Vanaf 7 november om 18.00 uur is het voor het eerst mogelijk om een Kennismakingsgesprek bij NEXTHome aan te vragen. Tijdens het Pre-Sale event (tussen 18.00-19.30uur) worden afspraken ingepland op volgorde van binnenkomst.

Stap 4: Kennismakingsgesprek

Vanaf 11 november om 9.00 uur starten de Kennismakingsgesprekken. Met dit gesprek heeft u de mogelijkheid om Voorrangskandidaat te worden of een reservering (€3.500,-) te nemen op de woning van uw keuze.


Klik hier voor het aankooptraject met alle spelregels en een volledige uitleg

Vogelvlucht

Vragen?

Op de website is een lijst met antwoorden opgenomen van de meest gestelde vragen over het project.

Heeft u toch nog een andere vraag. Neem dan contact op met de makelaars.